Om Breivega

Breivega Advokatfirma AS ble etablert av advokat Ane R. Breivega i 2016. Vi holder til i Hof i Holmestrand kommune. Vi bistår bedrifter, offentlige etater og privatpersoner i nær-regionen og i Oslo-området. Selvfølgelig er kunder fra hele Norge velkomne. Vi har konkurransedyktige priser.

MEDLEM AV ADVOKATFORENINGEN

Advokat Ane R. Breivega er medlem av Den norske advokatforeningen. Advokatforeningen er en profesjons- og interesseforening for norske advokater som blant annet arbeider for en advokatstand med høy faglig standard og god yrkesetikk. Advokatforeningen stiller krav om etterutdanning som skal sikre at advokaten alltid er faglig oppdatert og har kunnskap om de endringer som skjer løpende.

Breivega Advokatfirma AS følger Advokatforeningens regler om god advokatskikk.

UFORPLIKTENDE HENVENDELSER

Det er ingen forpliktelser knyttet til det å kontakte oss. Vi tar ikke betalt før vi eventuelt har inngått avtale eller sendt en oppdragsbekreftelse per e-post.

Velkommen til en hyggelig prat på telefon 92881445 eller send en e-post til ane@breivega.no

Advokat Ane R. Breivega

Advokat Ane R. Breivega har arbeidet som forretningsadvokat siden 2000. Hun har en variert og solid bakgrunn både som advokat i advokatfirma, og som forretningsjurist og leder i næringslivet. Hun kjenner og forstår behovet for praktisk rettet juridisk bistand.

Klikk her for å laste ned Advokat Ane R. Breivegas CV
Ane R. Breivega - Avatarbilde